Makkelijk, snel en glutenvrij! 1 van mijn favorieten uit het boek van de Foodsisters. Ik heb het ietsje aangepast. Deze granola is heerlijk door de Griekse yoghurt.

Wat heb je nodig: 100 gram gepofte quinoa, 100 gram cashewnoten, 50 gram pecannoten, een handje pompoenpitten. Een handje zonnebloempitten, 1 eetlepel cacaopoeder, flinke scheut olijfolie, 1 zakje vanillesuiker en 4 blokjes 95% chocolade.

Meng alle ingrediënten door elkaar, behalve de chocolade. Spreid de granola uit op een bakplaat. Bak het 5 min op 175 graden. Roer het om en bak nogmaals 5 min. Als het klaar is roer je 2 gehakte stukjes chocolade door de granola. Dat smelt er dan lekker doorheen. De andere 2 stukjes snij je fijn en roer je er doorheen als het helemaal is afgekoeld. Ook gooi ik er dan nog wat rozijnen doorheen.

Geniet ervan!